GO-Foto-logo-wit
024-2015 Fotoschool Keistad
Leslokaal met studenten die een fotocamera vasthouden

Gepubliceerd op

Zaterdag 24 januari 2015: Sander Ruijg is Professor Plaatjesschieten. Hij is de eigenaar van Fotoschool Keistad en twee keer per jaar gaat ‘ie op jacht naar nieuwe cursisten. Vandaag was één van die dagen.

Sander heeft mij gevraagd om mee te denken over de publiciteit. Zijn gebruikelijke tactiek is om te flyeren in de stad. Dat blijkt te werken. Er zijn mensen die met zo’n kleine brochure in de hand de studio binnen lopen. Dit jaar hebben we er ook een paar persberichten tegenaan gegooid en we hebben stevig ingezet op online-marketing.

In de studio was ook van alles te doen. Mirjam van MD Make-Up was aanwezig. Zij kan geweldig overweg met poederkwast, lipstic en eyeliner.

Vera was er ook. Zij wil fotomodel worden en liet zich geduldig coachen door de aanmelders voor de cursus ‘Portretfotografie voor gevorderden’. Kortom: informatie en entertainment in de studio’s. ‘t Was een gezellige boel.

Jonge vrouw fotomodel

Het hele publiciteitsoffensief heeft gewerkt. Sander zei na afloop: “Dit was de drukste Open Dag ever!”

Ik blij.

Er zijn nog een paar plaatsen over. De eerste opleidingen beginnen in februari. Kijk dus vooral nog even of er iets van jouw gading tussen zit.

andere
verhalen