GO-Foto-logo-wit
025-2016: De foto vertelt het halve verhaal
De foto vertelt het halve verhaal. Een snapshot van bouwmaterialen.

Gepubliceerd op

De wekker ging even voor zessen. Ik mocht weer eens werkmannen ontvangen. Dit keer zou de keukenbouwer zich hondsvroeg melden bij het nieuwe appartement van de jongste zoon. Hij kwam een uur later dan afgesproken. File!

Foto’s en vragen

Het gaf mij de tijd om een serie van die bezoedelde bouwradio’s te fotograferen. Ze stonden afgestemd op Radio 10 en Sky. Dat soort dingen interesseert me mateloos. Waarom juist die zenders? Zingen de bouwvakkers mee, zoals die mannen in het liedje van Herman van Veen? Zouden ze ook wel eens stiekem naar Radio 1 of BNR luisteren om het laatste nieuws mee te pakken? Kennen ze de DJ’s (als die er al zijn)? Kennen de mannen het format van zo’n zender? Is het altijd koffietijd als de Arbeidsvitaminen beginnen? Dat soort vragen…
 
De foto vertelt het halve verhaal. Snapshot van een bouwradio.
De foto vertelt het halve verhaal. Op de foto een smerige bouwradio.

Inmiddels was de zon lekker gaan schijnen. Zo rond de middag werd het tijd voor een kleine adempauze in de tuin.
 
De foto vertelt het halve verhaal. Een tegenlichtopname van een houten schommelstoel.
En vanavond had ik weer het tweejaarlijkse feestje bij de plaatselijke volleybalvereniging. Ik mocht een nieuwe groepsfoto van Dames 1 maken (ook van Heren 1, maar dat klinkt minder smeuïg).
 
De foto vertelt het halve verhaal. Foto van het eerste Damesteam van Forza in Hoogland.

En wat al die vrolijke plaatjes niet vertellen is dat ik de hele dag als een bezetene aan de nieuwe website van Mieke uit Veenendaal heb gewerkt. Dat levert namelijk geen leuke foto op. Maar oh, wat ben ik lekker opgeschoten….

andere
verhalen