GO-Foto-logo-wit
129-2015 Patatje mét (heel veel)
Winkelstraat in Amersfoort met patatzaak

Gepubliceerd op

Zaterdag 9 mei 2015
Arn Zuyderduin is een handige ondernemer en een aardige vent. Bovendien zit communiceren in zijn genen. Drie zaken die meestal tot succes leiden. In dit geval is dat niet anders.

Arn is de baas van twee zeer goed draaiende patatzaken in Amersfoort. Hij wint regelmatig een prijs voor z’n gebakken aardappelen, ambachtelijk gedraaide kroketten en smaakvolle ijsjes.

‘Vlaams friteshuis van Gogh’ mag zich wentelen in de warme aandacht van een grote schare fans. Dat zul je begrijpen na alle loftuitingen hier boven. Ik ben overigens ook een volgeling.

Arn heeft weer wat nieuws bedacht. Hij heeft een paar honderd ambassadeurs van het friteshuis in een Facebookgroep gestopt. Die mensen krijgen af-en-toe een extraatje. Vanavond mochten we voor 3 piek een grote zak patat, een heerlijke kroket en een bakje vanille-ijs komen halen. ‘Gratis is ook zo cheap’, schreef Arn nog in de uitnodiging.

Ik ben natuurlijk gegaan. Het was bere-gezellig in de Langestraat. Ik trof er zelfs een oud-collega uit lang vervlogen tijden. We aten, spraken en vergaten de tijd.
De piepers thuis heb ik maar een keer overgeslagen…

andere
verhalen