365-dagen-project

Screenshot oude gofoto website 365-dagen-projectSinds het begin van 2012 maak ik iedere dag een foto en schrijf daar een verhaaltje bij. In fotokringen heet dat een 365-dagen-project. Ergens in 2016 heb ik er een wekelijkse frequentie van gemaakt. Als we dat nou eens de 52-weken-waanzin noemen!

Je begrijpt dat er inmiddels een fikse hoeveelheid data terecht is gekomen op de site. Het softwareprogramma waar ik mijn eerste site mee maakte vond het allemaal wat veel worden en gaf de pijp aan Maarten. Je kunt nog wel een kijkje nemen in het ‘archief’. Klik maar op het plaatje van de voormalige homepage.

Stuur me nieuwe verhalen…
Archieven
Estrela 28

Estrela, gele tram in Alfama Lissabon

Deze tram uit Lissabon is mijn 'beroemdste' foto. Je vindt hem terug op websites over de hele wereld. Vooral Russische sites waarderen mijn werk zeer...

Je mag niet zomaar een foto van het internet plukken. Bekijk wat de Kamer van Koophandel daarover schrijft.

De Beroepsorganisatie voor alle professionele fotografen en beeldmakers in Nederland (DuPho) heeft een handzaam schema gemaakt voor iedereen die niet precies weet hoe het zit.
Check it out!

Ook Europa is duidelijk over het (her)gebruik van foto's. In één zin: je hebt altijd toestemming van de fotograaf nodig.
Wat zegt de EU?

Beroemde fotografen

Korte biografieën van fotografen die ik bewonder, waardeer, of zeer bijzonder vind. De lijst wordt vast nog langer....

Ansel Adams
Joost van den Broek
Andreas Gursky
Willem van den Hoed
Paul Huf
Govert de Roos

Oogappel in achtertuin (2012-2019)

Sinds 2012 staat er een piepklein appelboompje in de achtertuin. Met enige regelmaat druk ik de camera tussen de groene blaadjes om de voortgang van de groei vast te leggen.
Een verslag...

De Appel in de achtertuin vanaf 2012 Appel met oog

Websitebouw

Deze website gebruikt cookies (Google Analytics, Facebook). Als je verder wilt rondkijken, stem dan in met het gebruik van cookies.  Meer info