GO-Foto-logo-wit
Dagfoto 091-2010
Dagfoto 091-2010 Voorjaar Pasen

Gepubliceerd op

Er is alweer een maand verstreken sinds het laatste verhaaltje over mijn fotopraktijken. Het was een beetje druk en de inspiratie was met de sneeuw verdwenen. Maar, we zijn er nog…

Op FaceBook heb ik een nieuw profiel aangemaakt. Daar zet ik ook wat foto’s neer, vooral met de bedoeling om bezoekers naar deze site te loodsen. Ik houd je op de hoogte van de vorderingen.

091-2010 Voorjaar Paastijd
091-2010 Voorjaar Paastijd
091-2010 Voorjaar Paastijd

Het leek me een leuk idee om hier vandaag wat lenteplaatjes te plaatsen. Daar denk je dan even over na en -zeker in deze Paastijd- ga je dan verbanden zoeken tussen dood en leven. Ik dus naar het kerkhofje in Hoogland-West om de opfleurende natuur te fotograferen. Dat ging niet goed. De lucht was grauw en de regen kwam bij bakken uit de hemel. Het bleef bij een besmeurd olielampje op een grafsteen. Die lampjes hebben we thuis ook. Daar ben ik eens rustig voor gaan zitten en heb wat oefeningetjes gedaan met tegenlicht, diafragma en (onder)belichting.

Vanmiddag scheen de zon even tussen de stapelwolken door en toen kon ik ook de kleurige lentefoto’s maken. Kwam alles toch weer goed en dat is wat je -zeker in deze Paastijd- graag wilt.

andere
verhalen