GO-Foto-logo-wit
Dagfoto’s juni 2012
Dagfoto's juni 2012

Gepubliceerd op

Dag 152: Iedere dag rijd ik tenminste twee keer langs een kleurrijke geluidswal vol met klaprozen. Prachtig gezicht!

Dag 153 (2 juni): De hele dag foto’s gemaakt bij Kok wooncenter in Hoogland. ‘s Middags ging Hassan Elammouri op de poseerbank zitten. Hij is de maker van alle ‘oogfoto’s’ die voor de balkons hangen van de flats aan de Meridiaan/Koppel. Leuke man!

3 juni 2012

Dag 154 (zondag 3 juni): Zo, dat was een hele klus. Vandaag heb ik alle 534 foto’s van gisteren geselecteerd en en de beste nog een beetje mooier gemaakt. Daarna is alles per mail naar de modellen verstuurd. Aan het eind van die hele klus zag ik een zeer storende taalfout in m’n mailtje. Grrrrrrr!!!!! Op de foto staat Cindy. Ze werkt bij New York pizza en heeft gisteren enorm geholpen.

Dag 155 (4 juni): Een regenachtige dag met vastlopend verkeer. Zelfs met bril was het zicht slecht.

Dag 156 (5 Juni): Werkbezoek aan de radiocollega’s van Alpe d’HuZes. In iedere bocht (van de 21) staan mensen teksten te tekenen op de weg naar de top. Het zijn herinneringen en aanmoedigingen. Verdriet en sportieve prestaties gaan hier hand-in hand.

6 juni 2012

Dag 157 (6 juni): NCRV-presentator Bert Kranenbarg in actie op de Alpe d’Huez. Behalve zijn dagelijkse Radio 2-programma doet Bert hier ook een uurtje op de evenementenzender die uitsluitend op de berg te ontvangen is.

Dag 158 (7 juni): Alpe d’HuZes zit vol emoties. Dit is een deelneemster uit Prinsenbeek die haar zusje aan kanker verloor.

Dag 159 (8 juni): Op de terugweg vanuit Zuid-Frankrijk even een tussenstop in Luxemburg. Verscholen in een dal langs de Sur ligt Bourscheid-Plage met een schitterend hotel.

Dag 160 (zaterdag 9 juni): Nog steeds in Luxemburg. Tijdens een fantastische (klim)wandeling doemde plotseling de middeleeuwse burcht van Bourscheid op. Het bouwwerk wordt heel langzaam gerestaureerd en biedt prachtige panorama’s over de streek.

10 juni 2012

Dag 161 (10 juni): De terugreis van Luxemburg naar Nederland leidde langs een aantal parkeerplaatsen. De uitzichten in Luxemburg en Belgiê waren prachtig en in Nederland scheen het zonnetje zo lekker. Vandaar!

Dag 162 (maandag 11 juni): Weer volop aan het werk! Vandaag de jaarlijkse bijeenkomst met onze Raad van Toezicht.

Dag 163 (12 juni): Het Amersfoortse Soesterkwartier is klaar voor de wedstrijd van morgen: Nederland-Duitsland.

Dag 164 (13 juni): Voor het eerste fluitsignaal leek het allemaal nog zo mooi. Het zou een prachtige wedstrijd worden tegen de Duitsers. 2-1 had ik nog gezegd. Nou, dat werd het ook, maar de cijfers stonden in de verkeerde volgorde.

14 juni 2012

Dag 164: Onze nieuwe Albert Heijn is al bijna klaar!!!

Dag 165 (15 juni): Vandaag trouwen Bart & Karin. Dat doen ze in het Wapen van Beckum met een typisch Twentse bruiloft.o.

166 (16 juni): Wisselvallig weer, maar mooi genoeg voor een Hollandse Nieuwe in de tuin. Fijn dat lekker zo gezond kan zijn. Toch?!

167 (17 Juni): ‘t Was echt heerlijk weer. Mooie wolken, een prettig windje en niet al te warm. Op het Grote Vliegerveld was het druk. Ik maakte kennis met Renger, een cameraman in opleiding.

168 (18 juni): Jillian, de leenhond, is weer voor een paar dagen op bezoek. Je loopt wat af met zo’n beest….

169 (19 juni): Het bedrag dat de fietsteams van de NCRV bijeen hebben gesprokkeld voor de stichting Alpe d’HuZes..

20 juni 2012

170 (20 juni): Ons kantoorgebouw is modern en heeft mooie, lichte ruimtes. Het tijdschrift Esta vond het een goede locatie om een fotoshoot te doen met harpiste Lavinia Meijer. Ze hebben helemaal gelijk…

21 juni 2012

171 (21 juni, hartje zomer en de langste dag, ‘s avonds om 9 uur, pikkedonker): een wolkbreuk boven Nederland. In Amersfoort viel het mee, maar het eendje mocht wel even buiten in de tuin spelen (“Netjes op de stoep blijven, hoor!!”).

172 (22 juni): Zo’n zomer is het dus.

173 (23 juni): Het nieuwe ziekenhuis van Amersfoort groeit gestaag.

24 juni 2012

174 (24 juni): De hele dag regen en harde wind. ‘s Avonds wordt het een heel klein beetje beter. ‘t Is herfst!

175 (25 juni): Het nieuwe ziekenhuis komt in onze ‘achtertuin’. Het wordt toch net iets hoger dan we uit de bouwplannen hadden begrepen…

176 (26 juni): De wereld wordt echt een stuk mooier als de zon schijnt en de mensen leuker. Bij de skateboardbaan trof ik Rolf: DJ en producer, volgens zijn visitekaartje. Oh en met dat plankje kon ‘ie ook goed uit de voeten.

177 (27 juni): Vandaag kwam de vierde KPN-meneer om glasvezel aan te sluiten. Het is echt een rampenscenario aan het worden. De winst is dat de zaak half werkt. Nu nog zien dat we de boel boven aan de praat krijgen en dat we niet meer in de meterkast hoeven te telefoneren.

28 juni 2012

178 (28 juni): Geef mij maar de zomer. Dit jaar valt ‘ie waarschijnlijk op 28 juni, want er is al weer onweer, hagel en dalende temperatuur gemeld.

179 (vrijdag 29 juni): ‘t Is weekend!! Een beetje afstand van het werk nemen en lekker ontspannen…

180 (30 juni, de dag dat Apple stopt met MobileMe): Het gezeur over die beroerde zomer moet nu afgelopen zijn. Vandaag scheen de zon ook al. De was kon zelfs naar buiten.

andere
verhalen