Contact

Hallo! Mijn naam is Gerard Oonk.

Je bent terecht gekomen op de site van een schrijvende fotograaf, of een fotograferende schrijver. Ik weet niet wat ik liever doe: friemelen met teksten, of stoeien met licht. Kijk maar rond en vorm zelf een idee. In ieder geval leuk dat je me hebt gevonden. Via deze pagina kun je contact met me opnemen.

Portret Gerard baby by Jo Misdom

Hieronder staat een mogelijkheid om me rechtstreeks te mailen.

Als je meer wilt weten over de panoramafoto’s, vul dan alsjeblieft je naam en e-mailadres in, plus de omschrijving van de betreffende foto. In de meeste gevallen staat op de pagina waar het is en in welk jaar de opname is gemaakt.

Zelfportret Gerard Oonk

Hobby & werk

Schrijven en fotograferen zijn ook mijn werk. Dit leek me niet de plek om daar lang bij stil te staan, maar mocht je nou denken: “Hé toffe plaatjes en geinige verhaaltjes, zou die man dat ook voor mij kunnen maken?”, mail me dan even: gerard[at]gofoto.nl… Bellen mag ook: 06 222 44 965.

Je vindt op deze pagina’s een 365-dagenproject (van meerdere jaren) en foto’s van mooie mensen.

En als je een websitebouwer nodig hebt, of een goede voice-over, dan wijk je gewoon even uit naar Textmaker.nl, of GerardOonk.nl
Mijn thuishaven is Hoogland bij Amersfoort.

Veel kijk- en leesplezier!
Gerard Oonk

De Kinderfoto op deze pagina is gemaakt door Jo Misdom.

Stuur me nieuwe verhalen…
Archieven
Estrela 28

Estrela, gele tram in Alfama Lissabon

Deze tram uit Lissabon is mijn 'beroemdste' foto. Je vindt hem terug op websites over de hele wereld. Vooral Russische sites waarderen mijn werk zeer...

Je mag niet zomaar een foto van het internet plukken. Bekijk wat de Kamer van Koophandel daarover schrijft.

De Beroepsorganisatie voor alle professionele fotografen en beeldmakers in Nederland (DuPho) heeft een handzaam schema gemaakt voor iedereen die niet precies weet hoe het zit.
Check it out!

Ook Europa is duidelijk over het (her)gebruik van foto's. In één zin: je hebt altijd toestemming van de fotograaf nodig.
Wat zegt de EU?

Oogappel in achtertuin (2012-2019)

Sinds 2012 staat er een piepklein appelboompje in de achtertuin. Met enige regelmaat druk ik de camera tussen de groene blaadjes om de voortgang van de groei vast te leggen.
Een verslag...

De Appel in de achtertuin vanaf 2012 Appel met oog

De Smachtwacht (2013-nu)

Je hebt ze vast wel eens gezien: honden die aangelijnd voor een winkel wachten op de terugkeer van hun baas. In de loop der jaren heb ik er veel op de foto gezet. Dat levert een lange rij 'Smachtwachten' op...

Bekijk de smachtende wachters...

Hond aangelijnd voor AH-supermarkt

Alles wat je altijd al wilde weten over een goede profielfoto

Erik Zoomers (webdeskundige) en Gerard Oonk (fotograaf) duiken in de wereld van de profielfoto. Waar moet je op letten en wat kost een goed portret? Lees hun mailwisseling.

Recente berichten
Websitebouw

Deze website gebruikt cookies (Google Analytics, Facebook). Als je verder wilt rondkijken, stem dan in met het gebruik van cookies.  Meer info