GO-Foto-logo-wit
007-2014 De netwerkwandeling
Binnenplaats van kasteel

Gepubliceerd op

Dinsdag 7 januari: Zoals je misschien weet, ben ik op zoek naar een nieuwe levensvervulling. Daarvoor doe ik kennis op bij iedereen die me kan helpen om het leukste paadje te vinden. Vanochtend was dat Erik, een briljant e-commerce ondernemer. Hij stelde voor om langs de grachten van Kasteel Groeneveld in Baarn te lopen. Dat was voor mij de eerste kennismaking met de netwerkwandeling (‘t bestaat echt!!!!). Volgens Erik is het heel belangrijk dat je aan het eind van de tocht een cafĂ© weet. Ik kreeg de Orangerie voorgeschoteld met prima dubbele espresso’s en een meneer die erg zijn best deed om een vuurtje aan te wakkeren.

Vanmiddag mocht ik door met De Grote Schoonmaak (zie ook het verhaal van gister). Uiteindelijk wordt het huis een kuub boeken lichter. Alle Ludlum’s zijn vertrokken met de timmerlieden en een krat met zwaarder werk gaat naar een bevriende kapitein. Wat restte was mijn jeugd: Charteris, Pim Pandoer, Karl May, Biggles en James Bond. Dat is nu voer voor de papierbak van de vuilstort.

Ik ben bang dat ik ooit spijt graag krijgen van deze doortastendheid…

Stapel met boeken

andere
verhalen