GO-Foto-logo-wit
027-2014 Opruimdriften en een prijsvraag
Stapel CD's

Gepubliceerd op

Maandag 27 januari: De opruimdriften zijn nog niet voorbij. Ergens bovenin een kast stond nog een rijtje bluescd’s te verstoffen. Ik heb ze naast me op het bureau gelegd en tussen de bedrijven door verplaats ik ze naar iTunes. De hardcopy’s gaan van links (nog niet gedigitaliseerd) naar rechts (opgeruimd staat netjes).

En dan? Waar moet ik met al die plastic doosjes naartoe? Het zijn leuke albums. Stuk-voor-stuk verzamelaars uit het midden van de jaren negentig. Good stuff!

Via deze site ga ik 25 albums weggeven. Mooie albums, fijne albums…

Laat je naam achter door helemaal hieronder op het woord ‘comments’ te drukken. Het is niet ingewikkeld. Als je naam en e-mailadres invoert en een vinkje zet bij ‘ik reageer liever als gast’, dan is het voldoende. Je moet beginnen met je naam in te vullen en daarna wijst het zich vanzelf. De inschrijftermijn is open tot zaterdag 15 februari. Op die dag zal ik -geheel objectief en zeer transparant- de nieuwe eigenaar(s) van 25 bluesalbums bekendmaken.

Dus: eerst op ‘comments’ drukken en dan je naam invoeren en tot slot klikken op het pijltje naar rechts… Succes!

andere
verhalen