GO-Foto-logo-wit
051-2014 Sloerig in de rakkert
Man met vreemde bril

Gepubliceerd op

20 februari 2014: Dankjewel, het gaat inmiddels weer de goede kant op.

Mijn favoriete audio-editer, Jan Pieter, stuurde een beterschapskaart met de tekst:

“Sloerig in de rakkert!? Dan he’j de schaop’n ant driet’n an. Hold oe kreggel!!”.

Nou, lieve mensen, dat scheelt echt enorm.
Maar het beste medicijn viel vanochtend op de deurmat. Mijn voormalige baas stuurde een getuigschrift. Hij heeft er even de tijd voor genomen, want ik ben inmiddels al weer een maand of twee onder zijn vleugels vandaan, maar je kon de tijd ook lezen. Het is een prachtige tekst geworden. Je zou ieder bedrijf zo’n werknemer gunnen…

De blik omhoog
De man op de foto is ook erg betrokken bij zijn werk. Dat weet ik zeker, want we spraken een tijdje met elkaar. Ik ben benieuwd of je weet welk beroep hij uitoefent. Je hebt in ieder geval een aanwijzing van me gekregen….

andere
verhalen