GO-Foto-logo-wit
054-2014 Lente = lammetjes
Lammetjes bij boerderij

Gepubliceerd op

Zondag 23 februari 2014: ‘t Is lente vandaag. Daar hoort een foto bij van krokussen of lammetjes.

Metroman
Lente = lammetjes! Het lijkt zo’n simpele constatering, toch worstel ik er ieder jaar weer mee. Je krijgt namelijk al snel van die zijige plaatjes. “Ahhh, kijk: liiieeeff!” Zoiets. Op dat soort momenten realiseer ik me eens te meer dat de hele wereld kan meekijken op deze internetpagina. Nou mag iedereen weten dat ik ook een zachte kant heb, maar een zichzelf respecterende man overdrijft nooit… NOOIT!

Uiteindelijk heb ik gekozen voor zwart/wit. Dat staat best een beetje stoer.

Transparant
Het is een compromis, dat is waar, maar nu weet je tenminste waarom. Morgen de krokussen dan maar…

andere
verhalen