GO-Foto-logo-wit
086-2014 Venice in Luxor
Venice op podium

Gepubliceerd op

Vrijdag 28 maart 2014: Venice in Luxor! Zestien jaar geleden stond ik op dezelfde plek naar hetzelfde bandje te kijken.

2x 2 broers
Het was toentertijd het eerste bezoek van deze vier Amerikaanse neven aan Nederland. Daarna zouden ze nog honderden keren van Los Angeles naar Amsterdam (v.v.) vliegen. Het enthousiasme van de mannen is niet getemperd in de loop der jaren. Het mijne ook niet.

Radio
Ik herinner me nog de lovende woorden die ik sprak in het radioprogramma Route 66 over “dit fantastische bandje dat the Eagles en Crosby, Stills, Nash & Young naar de kroon steekt met hun meerstemmige zang“. Dat was hun eerste keer op de Nederlandse radio. De reacties stroomden massaal binnen. Een paar weken later stonden ze bij Jan Douwe Kroeske in de ‘Twee Meter Sessies” en sindsdien hebben ze duizenden vaste fans in de lage landen. Ik ben er één van.

andere
verhalen