GO-Foto-logo-wit
089-2014 Boek Brand Journalism in de bookstore
089-2014 Boek Brand Journalism in de bookstore - Gerard Oonk 1

Gepubliceerd op

Dinsdag 1 april 2014: Niemand heeft vandaag een grap met me uitgehaald. Niet dat ik weet tenminste…

Het Nieuwe Werken

20140401-brand-journalism-voorwoordVandaag was thuiswerkdag. Ik voldoe echt voor 100% aan de eisen van het nieuwe werken. Van het wekkertje tot de aardappels ben ik bezig geweest met m’n digitale boek over een nieuwe journalistieke stroming: Brand Journalism. Het is klaar nu! Alle bladzijden zijn genummerd en de plaatjes geplaatst. De d’s en de t’s zijn hopelijk ook allemaal op de goede plek terecht gekomen en de voorkant is briljant.

iBooks

Nu is het nog even wachten op de firma Apple. Ze moeten me toestemming geven om het manuscript in de iBookstore te zetten. Apple wacht weer op de Amerikaanse belastingdienst en waar die op wachten weet ik niet.

Droomland

Omdat een Groot Auteur ook ontspanning verdient, ben ik vanavond nog even Hoogland-West in gegaan. Ik droom al jaren van die witte boerderij tussen A1 en Eem. De huidige bewoners zullen zeker niet weg willen en ik moet nog even sparen. Maar…. als jullie nu binnenkort allemaal mijn boek kopen, dan lost één van de twee problemen zich vanzelf op.

andere
verhalen