GO-Foto-logo-wit
105-2014 De IKEA roos
Amaryllus

Gepubliceerd op

Donderdag 17/04: Gisteren wurmde ik me in tijgersluipgang tussen de polderbollen door. Vandaag stond ik kamerplanten te fotograferen.

Dat gebeurt allemaal in het kader van mijn nieuwe webshop. Bloemen zijn namelijk kaskrakers. Dat verzin ik niet, dat blijkt uit gedegen onderzoek. De best-verkochte wanddecoratie in Nederland is een Roos. Hij zit gevangen in een strakke aluminium lijst. Je kon ‘m kopen bij IKEA in het formaat 140×100. Men beweert dat honderdduizenden Nederlanders dat hebben gedaan. Er zijn zelfs boeken geschreven over het fenomeen. Waarschijnlijk is het kunstwerk inmiddels uit de collectie, want ik kon ‘m online nergens meer vinden.

Kort-en-goed: ik leg dus ook een lekkere voorraad frisse bloemen aan. Het ultieme doel is natuurlijk om het succes van IKEA te overtreffen. Dus: als je toe bent aan iets anders dan dat lijstvullende, rode gevaarte van mijn Zweedse vrienden, probeer dan mijn webwinkeltje eens. Er zit vast een goed alternatief tussen. ‘t Is wel iets duurder en je zult het zonder die metalen lijst moeten doen, maar mooi jongens, zo moooooiiii!

Water geven is niet nodig.

andere
verhalen