GO-Foto-logo-wit
107-2013 Alles wordt nieuw
Gebouw KvK in Amersfoort

Gepubliceerd op

Woensdag 17 april 2013: Het is (weer) zover: ik ben officieel Ondernemer! En dat op een dag dat de bomen hun verse groen spiegelen in de ruiten. Alles wordt nieuw.

Vanmiddag heb ik me ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Een tijdje geleden werd ik ‘ambtshalve’ uitgeschreven wegens gebrek aan omzet. Nu zijn de vooruitzichten beter en heeft gofoto.nl weer een heus BTW-nummer. Waar een mensch al niet druk mee kan zijn… Hoe dan ook: de betoverende Dominique van Vliet van de KvK feliciteerde me na afloop hartelijk en wenste me heel veel klanten toe. Dat vond ik zo’n mooi gebaar dat ik haar meteen m’n visitekaartje heb gegeven voor het aanvragen van een fotoshoot. Ze gaat me vast-en-zeker bellen, want de Kamer van Koophandel helpt ons ZZP’ers op weg. Ja toch!? Zo’n bordje met eenrichtingsverkeer is zuiver toeval. En als Dominique niet belt, dan doe jij het vast…

‘I’m back in business’.

andere
verhalen