GO-Foto-logo-wit
116-2014 Arthur en de boyband
116-2014 Arthur en de boyband - Gerard Oonk - Arthur en Rene

Gepubliceerd op

Maandag 28 april: Je ziet het nauwelijks, maar Arthur (links, midden en rechts) is vijftig geworden.

Parels

Arthur wilde een nieuwe popband voor z’n verjaardag. Niet om mee te spelen, want dat kan ‘ie niet. Arthur schrijft teksten: mooie teksten, fijne teksten. Pareltjes zijn het, stuk voor stuk.

Wat Arthur in z’n kop heeft, zit nergens anders. Hij gooit er al z’n cadeaugeld tegenaan. Er komt dus een nieuwe popgroep, ergens in het speelveld tussen Bløf, het Goede Doel, Doe Maar en De Dijk.

Boyband

René (vooral midden) is de bandleider. Onder zijn leiding gaan zes van de beste Nederlandse muzikanten aan de slag. Eindelijk een verse boyband die droog is achter de oren. René gaat zelf arrangeren, produceren en blazen op de sax.

Ambities

Op 14 september 2014 wordt de band gepresenteerd tijdens een heuse persconferentie. Dan krijgt Nederland ook de eerste single voorgeschoteld, inclusief videoclip en de hele mikmak meer.
Volgens de immer serieuze Arthur zal er daarna een schokgolf door het hele land trekken (“die overigens geen invloed zal hebben op de verkoopwaarde van je huis”, voegt hij geruststellend toe).

Begin 2016 staat de band in AHOY, zoveel is zeker. “Maar het mag niet serieus worden“, zeggen de mannen steeds maar weer. “Het gaat om de fun, verdorie!!!“.

Paradijssnippers

Ik mag de foto’s maken. Vanochtend hebben we een geschikte lokatie gevonden op een voormalig militair terrein. De juiste ‘props’ zijn voorhanden: een vliegveld, Amerikaanse auto’s, een manege vol paarden, mooie mannen (alles draait om het karakter), een leuk laantje en heel veel houtsnippers. Het is een fotografenparadijs….

Dit zou wel eens heeeeeeeel leuk kunnen gaan worden!

andere
verhalen