GO-Foto-logo-wit
131-2014 Radio-ontvangststation Eemnes
Hekwerk in de polder bij Eemnes

Gepubliceerd op

13-05-2014: Giel Beelen heeft z’n tweede dag er bijna op zitten. Hij moet nog een kleine week non-stop radio maken voordat z’n recordpoging is geslaagd. Ik volg het allemaal trouw en ben nog steeds niet ‘Giel moe’. Dat moment gaat ongetwijfeld komen. Ik houd je op de hoogte…

Of het toeval is of niet, maar het woord ‘radio’ doemt deze week weer regelmatig op in mijn leven. Vanmiddag stond ik plotsklaps voor het zwaar beveiligde terrein van het radio-ontvangststation in Eemnes. Het gebeurde tijdens een zoektocht naar mooie locaties voor een fotoshoot. Het zal wel toeval zijn.

Morgen ga ik naar de premiere van een film over één van de grootste vernieuwers van de Nederlandse radio. Marc de Hond heeft de documentaire gemaakt. Je mag drie keer raden wie de hoofdpersoon is… Tijdens de premiere kan ik in ieder geval niet naar ‘m luisteren op 3FM. verder licht ik het tipje van de sluier niet op. Morgen meer!

andere
verhalen