GO-Foto-logo-wit
137-2014 Maatvoering
Grote foto achterin een kleine auto

Gepubliceerd op

19 mei 2014: Kunstenaars moeten hun ambities klein houden. Groot is namelijk niet praktisch. Een korte uitleg…

In het verleden drukte ik mijn foto’s af op het formaat 1 bij 1 meter. Ik ontdekte te laat dat er weinig auto’s zijn waar die afmetingen in passen. Het gevolg is dat je kleine vrachtauto’s moet gaan huren om je werken aan de man te brengen. Vanaf nu eindigen mijn ambities bij negentig centimeter. Dat gaat een stuk beter. Zelfs het oude Citroentje laat ze binnen.

Mijn favoriete lijstenmakers Bas en Jacqueline hebben de ‘serie groen’ expositierijp gemaakt. Het is echt prachtig geworden (geheel objectieve mening): gave foto, mooie lijst, strak passe partout en ontspiegelend museumglas er voor. Binnenkort te zien en te koop bij Het Bonte Paard in Laren.

andere
verhalen