GO-Foto-logo-wit
192-2013 Bloggen en inspireren
Tuintafel met fotobladen en iPad

Gepubliceerd op

Donderdag 11 Juli 2013: Binnenkort wordt het serieus: ik ga bloggen… Dat doe ik natuurlijk al, want anders had je dit niet gelezen, maar nu ga ik voor de real deal.

Zoom.nl, het tijdschrift voor fotografie en video, heeft een levendige community op internet (400-duizend unieke bezoekers per maand volgens de uitgever). Fotografen kunnen hun creatieve platen naar de site uploaden en elkaar feedback geven. Er is ook een sectie die ‘inspiratie’ heet en daar schrijven allerhande bloggers over onderwerpen die met fotografie of video te maken hebben. Dat mag ik ook gaan doen.

Het eerste onderwerp dringt zich al op, namelijk de relatie tussen radio en beeldmateriaal. Die relatie was maar zeer beperkt in het verleden. Tegenwoordig kan het ‘oude’ medium niet meer zonder beelden. Dat ga ik uitleggen en voorzien van een paar illustratieve foto’s. Ik houd je op de hoogte.

andere
verhalen