GO-Foto-logo-wit
221-2013 Verdampte voornemens
Eenzame tent op camping met uitzicht over bergen en meer

Gepubliceerd op

9 augustus 2013: Het fotografiemagazine Zoom.nl heeft een grote website. Een tijdje geleden heb ik de uitnodiging gekregen om af-en-toe een tekstje voor het blog aan te leveren. De vakantieperiode leek me uitermate geschikt om inspiratie op te doen. Zo was mijn voornemen om een stukje te schrijven onder de titel ‘compact op reis’. Ik zou dan afzien van de grote spiegelreflex en alleen maar leuke plaatjes maken met een kleine camera. Je kunt immers niet iedere dag langs het strand lopen, of bergen beklimmen met tien kilo aan lenzen op je rug. Mijn plan ging zelfs nog verder: ik zou panoramaplaten gaan schieten met het compacte toestel.

Uiteindelijk is het er allemaal niet van gekomen. De bovenstaande foto’s zijn gemaakt met een full-frame van Sony en vervolgens gecropt tot Facebookformaat (851×315 pixels). Het zijn plaatjes vanaf een een uiterst rustige camping vlakbij het plaatjes Chorges.

andere
verhalen