GO-Foto-logo-wit
235-2013 De opening aan het eind van de tunnel
Uitzicht op een industrieterrein vanuit een auto

Gepubliceerd op

Vrijdag 23 augustus 2013: Vanochtend moest ik m’n assessment doen (zeg je dat eigenlijk zo?). De afspraak stond om 9 uur, maar ik was al om kwart voor negen op de afgesproken locatie in Woerden. Het zonnetje scheen en dat maakte de triestheid van het fantasieloze industrieterrein draaglijk.

Ik zat wat te mijmeren in de auto en zag ineens m’n toekomst in beeld. Er was een plekje voor me gereserveerd, een lange brede weg lag open en aan het eind was al duidelijk een opening te zien. Zoveel diepe gedachten moesten worden vastgelegd op de foto van vandaag.

Daarna heb ik met veel plezier drie rollenspellen gespeeld en ruim 1,5 uur met een psycholoog zitten bomen. Het viel allemaal best wel meeā€¦.

andere
verhalen