GO-Foto-logo-wit
254-2013 Afkoelen in de polder
Lange rij windmolens

Gepubliceerd op

11 september: Mijn zeer stabiele humeur had vandaag last van een dipje. ‘t Is sowieso niet de beste datum voor een grote mate van opgewektheid.

Ik had gelukkig de vrijheid om naar een oplossing te zoeken en het hoofd in de wind te gooien. Het werd de natuur(energie) in de Eempolder. Inmiddels staan er honderden molens. Er was alleen iets vreemds aan de hand. In the middle of nowhere zag ik tientallen motoragenten, felgekleurde politiebusjes, veel blauw in het weiland en zelfs een paar legerhelicopters. Waarschijnlijk was ons koninklijk huis op bezoek. Ik heb geen idee wat ze deden tussen de maisvelden en de koeien. Dat zoeken we nog uit…

NB: ik ben er uit. Het waren niet Max en Willem, maar prinses Beatrix. Ze heeft de ‘Zuidlob’ omgedoopt tot ‘Prinses Alexia Windpark’.

andere
verhalen