GO-Foto-logo-wit
266-2013 De Helden van Forza
Stoere, jonge volleyballer

Gepubliceerd op

Maandag 23 september: Gisteren las ik in de mail dat ik benoemd ben tot ‘verenigingsfotograaf’. Dat klinkt eervol en dat is het ook, maar ‘t is misschien anders dan je denkt.

Je moet weten dat we hier op het dorp een fantastische volleybalclub hebben (in mijn sportieve periode heb zelfs ik daar nog een balletje geslagen). De vereniging heet Forza en is het bindmiddel voor Hoogland. Er vindt wel professionalisering plaats, maar het blijft gezellig. Dames 1 en Heren 1 spelen erg hoog in de competitie. Beide teams krijgen ieder jaar wel wat nieuw talent in de gelederen. Daar schiet ik dan plaatjes van.

De modellen staan voor een wit projectiescherm in de kleedkamer en in sta met de camera ergens onder de douchekoppen. Bere-gezellig!!! Een paar meiden van D1 draaien al meerdere jaren mee en kennen me ondertussen. Ze proberen elke keer een nog mooiere foto van zichzelf te scoren. Je begrijpt: daar doe ik niet moeilijk over… Anouk durft vooralsnog het meest!

andere
verhalen