GO-Foto-logo-wit
269-2013 Bling bling in the parking lot
Vrouw zit op bumper van goudkleurige Mercedes

Gepubliceerd op

Donderdag de 26ste: Robert is jarig vandaag. Hiep, hiep, hoera. En verder was ik ook weer even op de zaak.

In de parkeergarage stond die vreselijk dikke duitser in z’n gouden pak. De presentatrice van AVRO’s TelevizierRing wordt er in rond gereden. En als Kim-Lian in de bedrijfskantine een kopje koffie gaat drinken, dan staat haar koets bijna naast mijn auto. Geinig toch?!

Ook leuk is mijn collega T. Ze houdt van bling-bling en we proberen al twee jaar een foto te maken van haar en de auto. Telkens ging er iets mis. De ene keer dronk Kim-Lian korter koffie dan verwacht, een andere keer was ik mijn camera vergeten en heel af-en-toe vond T. dat ze niet de goede sierraden bij zich had. Want, zo vindt ze: je moet wel echt sterretjes zien. Nou, dat is gelukt!

andere
verhalen