GO-Foto-logo-wit
285-2012 Panorama Mesdag voor de Poolexpeditie
285-2012 Panorama Mesdag voor de Poolexpeditie - Gerard Oonk

Gepubliceerd op

Zaterdag 13 oktober: Vandaag hebben we onze vrienden van de Poolexpeditie weer gezien: een club van 13 mensen die elkaar eens per jaar ontmoet. We hebben langs het strand gewandeld en Panorama Mesdag bezocht.

Mijn laatste bezoek aan dat museum dateert van zo’n veertig jaar geleden. Een paar kleinere details was ik vergeten. De klomp in dit tafereel bijvoorbeeld. Het ding lijkt maat 62, terwijl ‘ie in het echt maar 37 is. Het optische bedrog van Mesdag werkt fantastisch. Het was jeugdsentiment, maar ik heb opnieuw genoten. Excuus aan de suppoosten dat ik toch een foto heb gemaakt, maar hoe herinner ik me anders over 4 decennia die klomp nog???

andere
verhalen