GO-Foto-logo-wit
308-2012 Probeersels met de iPhone 5

Gepubliceerd op

Maandag 5 november 2012: Nou, dat wordt nog wat. Ik loop nu -helemaal verguld- de hele dag met die nieuwe iPhone rond en schiet het ene plaatje na het andere.

Opeens kwam ik tot de ontdekking dat al m’n probeerseltjes al breed uitgemeten op internet stonden. Blijkbaar publiceren die aardige hulpprogramma’s ogenblikkelijk al je gebbetjes op een site waar collega’s en vrienden leuk mee kunnen kijken naar het geworstel. De onderstaande foto’s heb je dus al eerder vandaag op het web kunnen aantreffen…. En ze zijn zoooooo Kunstzinnig!!! (let op de hoofdletter K).

In al m’n enthousiasme heb ik op echte en virtuele knopjes gedrukt, die een stortvloed aan rommelige plaatjes veroorzaken. Mijn oprechte excuses, niet in de laatste plaats aan mezelf.

Er valt nog veel te leren in de iPhoneography. Zo zit er een heel behoorlijke camera in de telefoon, maar als je plaatjes maakt met de app Hipstamatic, dan komen er postzegels van 640×640 pixels uit het apparaat. Instagram levert een groot exemplaar af (2048 px), maar daar weet ik weer niet waar de foto terecht komt. Morgen weer nieuwe kansen….

andere
verhalen