GO-Foto-logo-wit
338-2013 Okselvlekken
Rolkoffer voor fotocamera

Gepubliceerd op

Woensdag 4 december: ‘t Is een relaxte week. Tijd dus voor wat administratieve klussen en andere zaken die wel leuk zijn.

Vreemd om zomaar thuis te zitten… Ik sprak vanavond een collega in vergelijkbare omstandigheden. Hij was afgelopen maandagmiddag naast zijn vrouw op de bank geploft en toen de situatie tot hem doordrong, kreeg hij okselvlekken. Niet van zijn vrouw, maar van de lege tijd op een doordeweekse dag. Mannen van onze generatie moeten daar aan wennen. Wij willen werken!

Enfin: ik ben maar weer eens naar Urk gereden. Daar zit die prachtige fotozaak. Mijn collega’s en De Baas gaven me een tijdje geleden een dikke cadeaubon die ik mocht inwisselen voor iets moois. Het is een rolkoffer geworden voor m’n camera’s. Als ik dan toch moet gaan wennen aan minder haastige gedraaf en zwaar gesjouw, laat ik het dan ook maar meteen goed aanpakken….

andere
verhalen