GO-Foto-logo-wit
353-2013 Boek vol babbels
Afzetkabel in theater

Gepubliceerd op

Donderdag 19 december 2013: ‘t Was weer een heerlijke dag. De agenda was afspraakloos en alleen de dagelijkse tocht naar de Albert Heijn vroeg wat tijd. Kortom: voldoende ruimte om weer eens een nieuw project te starten. Ik heb Blurb herontdekt. Dat is zo’n online uitgever waar je zelfgemaakte boeken kunt verkopen. Vandaag heb ik besloten dat ik een fotoboek ga samenstellen met wat begeleidende tekstjes. Babbels dus, maar dan op papier. Dat is trouwens ook weer niet helemaal waar, want mijn boek wordt ook een eBook. Heel hip allemaal.

Zoals iedere rechtgeaarde auteur kan ik verder natuurlijk nog niets prijsgeven van mijn Grote Idee. Als het creatieve ei eenmaal is gelegd en op uitkomen staat, dan moet iedereen geheel verrast worden door de schoonheid en de genialiteit. Nog even geduld dus aub!

andere
verhalen