Dagfoto 097-2010

10 april 2010
door
in Dagfoto, Fotografie
Geen reacties
Dagfoto 097-2010

Keukenhof

Vanochtend in alle vroegte naar Lisse gereden. Collega's hadden een mooi event georganiseerd voor Orange Babies. Na de officiële start was er alle tijd om de Keukenhof eens rustig te bekijken. Druk hoor! Maar wel mooi. Vooral de kunst tussen de bloemen raakte me wel.

De baas van de bollen vertelde dat het dit jaar wat langer koud is gebleven en dat daarom de bloemetjes zich nog even onder de grond verstoppen. Ik vond het wel meevallen. Het waren bijna teveel kleuren... Oh ja: de Japanners waren er ook.

Na afloop ook nog even richting Noordzee gereden om de bollenvelden te zien. Gelukt! De wolken hielpen mee om er een prettig Hollands gevoel aan over te houden.

Dagfoto 097-2010 Keukenhof
Dagfoto 097-2010 Keukenhof
Dagfoto 097-2010 Keukenhof Japanners
Stuur me nieuwe verhalen…
Archief
Estrela 28

Estrela, gele tram in Alfama Lissabon

Deze tram uit Lissabon is mijn 'beroemdste' foto. Je vindt hem terug op websites over de hele wereld. Vooral Russische sites waarderen mijn werk zeer...

Je mag niet zomaar een foto van het internet plukken. De Beroepsorganisatie voor alle professionele fotografen en beeldmakers in Nederland (DuPho) heeft een handzaam schema gemaakt voor iedereen die niet precies weet hoe het zit.
Check it out!

Ook Europa is duidelijk over het (her)gebruik van foto's. In één zin: je hebt altijd toestemming van de fotograaf nodig.
Wat zegt de EU?

Beroemde fotografen

Korte biografieën van fotografen die ik bewonder, waardeer, of zeer bijzonder vind. De lijst wordt vast nog langer....

Ansel Adams
Joost van den Broek
Andreas Gursky
Peter Henket
Willem van den Hoed
Paul Huf
Vincent Munier
Govert de Roos
Stephan Vanfleteren

Oogappel in achtertuin (2012-2019)

Sinds 2012 staat er een piepklein appelboompje in de achtertuin. Met enige regelmaat druk ik de camera tussen de groene blaadjes om de voortgang van de groei vast te leggen.
Een verslag...

De Appel in de achtertuin vanaf 2012 Appel met oog

Recente berichten
Websitebouw