GO-Foto-logo-wit
Dagfoto 146-2011 USA-trip
Dagfoto 146-2011 Amerikareis

Gepubliceerd op

Dagfoto 146-2011 AmerikareisVan 16 tot 26 mei hebben Sander en ik door het zuid-westen van de Verenigde Staten getoerd. Iedere dag van de reis  krijgt in dit blog een klein beetje aandacht.

Voor alle trouwe meelezers nog een paar laatste notities in de vroege ochtend van 25 mei op het vliegveld van Los Angeles. Gisteravond heb ik een rondje in de hotelkamer gedanst. Mijn favoriete petje van ‘Friends’ is terug. Ik was bang dat het lag te genieten van een prachtig uitzicht over de Grand Canyon, maar het had zich verstopt in mijn fotokoffer. Jippie, Jippie!

Over kledingstukken gesproken: zometeen ga ik mijn oude schoenen (waar ik de hele vakantie op heb rondgelopen) ritueel begraven in een prullenbak bij Starbucks. Ze zijn versleten en smerig. M’n nieuwe schoenen mogen aan in het vliegtuig. Leuk toch?!

Tot slot nog een antwoord op een brandende vraag die jullie niet hebben gesteld, maar vast beantwoord willen hebben: “Gerard, heb je nog wel naar de radio geluisterd?“. Het antwoord is ‘JA’, heel veel en heel lang.

Dagfoto 146-2011 Amerikareis

De firma Hertz rust haar wagenpark uit met een abonnement op een satellietontvanger. We hebben op die manier urenlang naar storings- en reclamevrije stations kunnen luisteren. De favorietste zender was BB Kings Bluesville. De laatste paar dagen was Sander zo vriendelijk om -speciaal voor mij- een countrystation op te zoeken. Dat werd uiteindelijk (de keus is nogal groot namelijk) The Highway, new country. We kunnen beiden tientallen liedjes meezingen.

Tot slot: m’n iPhone heeft het begeven. De accu doet het nog precies een half uur als ik alle functies uitzet. Geen idee hoe dat nu weer komt, maar lastig is het wel.

Nou, dag dan maar. Groeten aan iedereen, ook van Sander.

Bye, bye for now.

andere
verhalen