Dagfoto 239-2011 Bijbelse vrouwen

Dagfoto 239-2011 Bijbelse vrouwen

De NCRV zendt vanaf september 2011 een prestigieus project uit op de radio. Vijf bekende actrices lezen verhalen uit de Bijbel, waarin vrouwen een hoofdrol spelen. En raad eens wat…ik mocht de dames fotograferen (de actrices bedoel ik natuurlijk). Een super leuke klus.

Natuurlijk was er ook nog wel wat te wensen. Een beetje meer beïnvloedbaar licht bijvoorbeeld, of ietsepietsje meer tijd en een heuse visagist om het nog mooier te maken. Maar goed, dat was er niet. Wel een paar prachtige, leuke en vriendelijke vrouwen. Je vindt hier foto’s van respectievelijk: Ariane Schluter, Elsie de Brauw, Halina Reijn, Anna Drijver en Carine Crutzen.

dagfoto 239-2011 vrouwen elsie-de-brauw-2
dagfoto 239-2011 vrouwen ariane-schluter-2
dagfoto 239-2011 vrouwen carine-crutzen
Stuur me nieuwe verhalen…
Archief
Estrela 28

Estrela, gele tram in Alfama Lissabon

Deze tram uit Lissabon is mijn 'beroemdste' foto. Je vindt hem terug op websites over de hele wereld. Vooral Russische sites waarderen mijn werk zeer...

Je mag niet zomaar een foto van het internet plukken. De Beroepsorganisatie voor alle professionele fotografen en beeldmakers in Nederland (DuPho) heeft een handzaam schema gemaakt voor iedereen die niet precies weet hoe het zit.
Check it out!

Ook Europa is duidelijk over het (her)gebruik van foto's. In één zin: je hebt altijd toestemming van de fotograaf nodig.
Wat zegt de EU?

Beroemde fotografen

Korte biografieën van fotografen die ik bewonder, waardeer, of zeer bijzonder vind. De lijst wordt vast nog langer....

Ansel Adams
Joost van den Broek
Andreas Gursky
Peter Henket
Willem van den Hoed
Paul Huf
Vincent Munier
Govert de Roos
Stephan Vanfleteren

Oogappel in achtertuin (2012-2019)

Sinds 2012 staat er een piepklein appelboompje in de achtertuin. Met enige regelmaat druk ik de camera tussen de groene blaadjes om de voortgang van de groei vast te leggen.
Een verslag...

De Appel in de achtertuin vanaf 2012 Appel met oog

Websitebouw