GO-Foto-logo-wit
Dagfoto 261-2010 Blanke man
Dagfoto 261-2010 Blanke man

Gepubliceerd op

Gisteren raakte ik -min of meer bij toeval- verzeild op een gospelfestival in de Bijlmer; Amsterdam Zuid-Oost om precies te zijn. In de Heineken Music Hall naast de Arena om het nog nauwkeuriger te zeggen. Het was er gezellig, kleurrijk en swingend. Ik voelde me blank, heel blank, ondanks het bruin van de voorbije vakantie.

De EO en de NCRV registreerden het festival. Er was dus licht in de zaal, maar voor mooie foto’s was het net niet genoeg. Ik moest de ISO tot 800 opschroeven om nog wat diafragma ruimte te houden. De lichtsterkte 50mm lens is dan goed voor totaalshots en met een oude 24-70mm heb ik wat close-ups gemaakt.

Het zijn geen hoogstandjes geworden, maar de sfeer zie je zeker terug in de bijgaande plaatjes….

Dagfoto 261-2010 Blanke man
Dagfoto 261-2010 Blanke man
Dagfoto 261-2010 Blanke man

andere
verhalen