GO-Foto-logo-wit
Focus op foto’s – de revival van de babbels
De revival van de babbels - Zeilboot

Gepubliceerd op

Het roer gaat om. We wenden de steven. Ik haal bakzeil… De babbels keren terug!

Dat moet ik waarschijnlijk even uitleggen.
Dit blog wordt -sinds 1 mei 2016- iedere week een keer bijgevuld. Dat is één artikel per zeven dagen dus. Vóór die tijd plaatste ik iedere dag een foto met een bijpassend verhaal. Die dagelijkse notities noemde ik ‘Babbels’.

Vanaf nu komt er een nieuwe onregelmatigheid in de vaste structuur. Ik ga namelijk het midden kiezen tussen de wekelijkse schrijverij en het dagelijkse plaatje met een praatje. Als je niks wilt missen, dan kun je het best een abonnement nemen op de nieuwsbrief. En anders kom je af-en-toe gezellig even langs. Op jouw tijd, als het jou uitkomt.

De dagelijkse ‘babbels’ die ik schreef tussen begin 2012 en mei 2016 kostten erg veel tijd. Het schrijven viel nog wel mee, maar iedere dag een nieuwe foto was wat veel van het goede.

Toen ik overstapte op een publicatiefrequentie van eens per week had ik ineens zeeën van tijd. Dat resulteerde in lange verhalen over radio, storytelling, journalistiek en andere werkgerelateerde onderwerpen. De ‘gezelligheid’ was weg en het aantal woorden nam enorm toe.

Textmaker.nl over media

De uitgebreide artikelen over mijn mediawerk horen eigenlijk thuis op een andere site (Textmaker.nl). Daar vind je allerhande wetenswaardigheden over innovaties op het gebied van fotografie, copywriting, websitebouw, etc., etc.

Vanaf vandaag krijgt Textmaker.nl iets meer inhoudelijke aandacht van me. De lange verhalen gaan verhuizen van hier naar daar….
De revival van de babbels - Leasehond in Soesterduinen

gofoto.nl voor de babbels

Op deze website (gofoto.nl) keren de korte verhaaltjes over alledaagse gebeurtenissen terug.

Ik hoop je weer te gaan vermaken met de fratsen van de lease-hond, met onweerstaanbare fotoshoots bij Volvodealers en beschrijvingen van de mooie natuur in Hoogland-West.
De revival van de babbels - Foto bij Volvodealer in Waalwijk
‘De Babbels’ zijn hobby. Die andere notities over veranderingen in het medialandschap zijn werk. Ik denk dat de scheidslijn tussen privé en professie door deze aanpassing duidelijker voor je wordt.

Het laveren is afgelopen, de koers is bepaald, de bakens zijn verzet. Mijn krabbende anker voelt nieuwe bodem. Ik hoop dat je aan boord blijft….
Foto in een drukke haven - Revival van de Babbels

andere
verhalen