GO-Foto-logo-wit
Fotostad Amersfoort | 034-2016
Fotostad Amersfoort. Foto van de Onze Lieve Vrouwetoren, de OLV.

Gepubliceerd op

Amersfoort ontwikkelt zich tot een fotostad van stand. Het bruist hier van de activiteiten. De galeries vernieuwen hun collecties om de twee maanden. In de Sint Aegtenkapel zijn zelfs twee foto-exposities tegelijkertijd, het hele jaar door. We hebben een opleidingsinstituut voor nieuw talent.

En dan is er nog het prachtige project: Amersfoort Fotostad, op affiches afgekort tot 033Fotostad. Vanavond woon ik de startbijeenkomst bij voor het spektakel van 2016. Morgen meer….

[Na een nachtje slapen]
033 Fotostad is in 2012 begonnen. De tweede editie was in 2014 en nu zijn we dus aan aflevering drie toe. Het fotofestival wordt georganiseerd in de jaren dat Naarden zich gedeisd houdt. We werken zelfs samen. Amersfoort wordt gevoed met de lessen die Naarden heeft opgedaan. Top!
 
033 Fotostad Amersfoort rode lucht en OLV

Het wordt deze derde keer extra mooi. De ambities reiken tot in de hemel. Ik kan er nog niet al te veel over kwijt, maar al je geestelijke en lichamelijke honger wordt gestild tussen 16 september en 16 november 2016. Noteer alvast ergens een plekje in je agenda.

andere
verhalen