GO-Foto-logo-wit
Keistad Fotocollectief | 052-2016
Keistad Fotocollectief Productfotografie. Foto van pepers in een bak water.

Gepubliceerd op

Het Keistad Fotocollectief is lekker op weg. Het lukt erg aardig om onze ambitieuze doelstellingen waar te maken.

Toen we anderhalf jaar geleden begonnen wilden we graag een belangrijke bijdrage leveren aan de fotokunst in Amersfoort. We zagen mogelijkheden om ons collectieve niveau op te krikken door kennisoverdracht. Ieder van ons heeft zijn eigen specialisatie, maar de genre-specifieke vaardigheden kunnen natuurlijk ook voor een collega handig zijn.

Keistad Fotocollectief Winters wit. Foto van bomenrij in de sneeuw.
 
Inmiddels organiseren we eens in de twee maanden een nieuwe expositie in het pand van het Keistad Fotocollectief, aan de Stadsring 96. De komende tijd gaat die frequenties zelfs omhoog naar een maandelijkse tentoonstelling. We willen de bezoekers van de Amersfoortse KunstKijkRoute namelijk iedere keer iets nieuws voorschotelen. De eerstvolgende expositie wordt geopend op zaterdag 12 maart, om twee uur ‘s middags. Thema: ‘Winters wit”. Noteer ‘m vast in je agenda!!!

Externe expert

We hebben natuurlijk ook zwakkere kanten. Zo had niemand van het dertienkoppige gezelschap ervaring met het inrichten van een mooie expositie. Daar hebben we een externe expert voor ingehuurd. Pieter van Leeuwen weet alles van mooie plaatjes en hoe je die netje naast elkaar hangt.

Vanavond stond de studio bommetje vol met waterbakken, glimmende fietsen en flessen drank. We kregen de kneepjes van productfotografie bijgebracht. Vooral het gooien van verse groenten in een aquarium vol water bleek een succesnummer. Volwassenen werden weer kinderen. De resultaten van het heerlijk avondje zullen binnenkort wel verschijnen op de website van het Keistad Fotocollectief.

andere
verhalen