Dagfoto 010-2011 Hoog water

Dagfoto 010-2011 Hoog water

Het water in de rivieren staat hoog. Het heeft de laatste tijd behoorlijk geregend en er is veel sneeuw aan het smelten.

Gisteren ben ik naar de Waal gereden, over de dijk bij Dodewaard, Ochten en Ooij. Het was prachtig weer, eigenlijk iets te mooi. Er was nauwelijks een wolkje aan de lucht en da’s toch een gemis op foto’s.

Als je ‘s middags op de westelijke oever van de Waal rijdt, dan heb je voortdurend te maken met straf tegenlicht. Bij een volgende gelegenheid ga ik ook de dijk aan de andere kant, bij Beneden-Leeuwen, eens opzoeken. Dat zal heel andere plaatjes opleveren.

Dagfoto 010-2011 Hoog water

Stuur me nieuwe verhalen…
Archieven
Estrela 28

Estrela, gele tram in Alfama Lissabon

Deze tram uit Lissabon is mijn 'beroemdste' foto. Je vindt hem terug op websites over de hele wereld. Vooral Russische sites waarderen mijn werk zeer...

Je mag niet zomaar een foto van het internet plukken. Bekijk wat de Kamer van Koophandel daarover schrijft.

De Beroepsorganisatie voor alle professionele fotografen en beeldmakers in Nederland (DuPho) heeft een handzaam schema gemaakt voor iedereen die niet precies weet hoe het zit.
Check it out!

Ook Europa is duidelijk over het (her)gebruik van foto's. In één zin: je hebt altijd toestemming van de fotograaf nodig.
Wat zegt de EU?

Oogappel in achtertuin (2012-2019)

Sinds 2012 staat er een piepklein appelboompje in de achtertuin. Met enige regelmaat druk ik de camera tussen de groene blaadjes om de voortgang van de groei vast te leggen.
Een verslag...

De Appel in de achtertuin vanaf 2012 Appel met oog

De Smachtwacht (2013-nu)

Je hebt ze vast wel eens gezien: honden die aangelijnd voor een winkel wachten op de terugkeer van hun baas. In de loop der jaren heb ik er veel op de foto gezet. Dat levert een lange rij 'Smachtwachten' op...

Bekijk de smachtende wachters...

Hond aangelijnd voor AH-supermarkt

Alles wat je altijd al wilde weten over een goede profielfoto

Erik Zoomers (webdeskundige) en Gerard Oonk (fotograaf) duiken in de wereld van de profielfoto. Waar moet je op letten en wat kost een goed portret? Lees hun mailwisseling.

Recente berichten
Websitebouw

Deze website gebruikt cookies (Google Analytics, Facebook). Als je verder wilt rondkijken, stem dan in met het gebruik van cookies.  Meer info