Dagfoto 010-2011 Hoog water

Dagfoto 010-2011 Hoog water

Het water in de rivieren staat hoog. Het heeft de laatste tijd behoorlijk geregend en er is veel sneeuw aan het smelten.

Gisteren ben ik naar de Waal gereden, over de dijk bij Dodewaard, Ochten en Ooij. Het was prachtig weer, eigenlijk iets te mooi. Er was nauwelijks een wolkje aan de lucht en da’s toch een gemis op foto’s.

Als je ‘s middags op de westelijke oever van de Waal rijdt, dan heb je voortdurend te maken met straf tegenlicht. Bij een volgende gelegenheid ga ik ook de dijk aan de andere kant, bij Beneden-Leeuwen, eens opzoeken. Dat zal heel andere plaatjes opleveren.

Dagfoto 010-2011 Hoog water

Stuur me nieuwe verhalen…
Archief
Estrela 28

Estrela, gele tram in Alfama Lissabon

Deze tram uit Lissabon is mijn 'beroemdste' foto. Je vindt hem terug op websites over de hele wereld. Vooral Russische sites waarderen mijn werk zeer...

Je mag niet zomaar een foto van het internet plukken. De Beroepsorganisatie voor alle professionele fotografen en beeldmakers in Nederland (DuPho) heeft een handzaam schema gemaakt voor iedereen die niet precies weet hoe het zit.
Check it out!

Ook Europa is duidelijk over het (her)gebruik van foto's. In één zin: je hebt altijd toestemming van de fotograaf nodig.
Wat zegt de EU?

Beroemde fotografen

Korte biografieën van fotografen die ik bewonder, waardeer, of zeer bijzonder vind. De lijst wordt vast nog langer....

Ansel Adams
Joost van den Broek
Andreas Gursky
Peter Henket
Willem van den Hoed
Paul Huf
Vincent Munier
Govert de Roos
Stephan Vanfleteren

Oogappel in achtertuin (2012-2019)

Sinds 2012 staat er een piepklein appelboompje in de achtertuin. Met enige regelmaat druk ik de camera tussen de groene blaadjes om de voortgang van de groei vast te leggen.
Een verslag...

De Appel in de achtertuin vanaf 2012 Appel met oog

Websitebouw

Deze website gebruikt cookies (Google Analytics, Facebook). Als je verder wilt rondkijken, stem dan in met het gebruik van cookies.  Meer info