Dagfoto 065-2011 Carnaval

Dagfoto 065-2011 Carnaval

Vandaag viert mijn woonplaats het narrenbal, carnaval. Trotse autochtonen spreken over ‘de grootste optocht van boven de rivieren’. Ik vind het vooral veel herrie.

Het opstellen van de praalwagens gebeurt ongeveer bij ons in de achtertuin. En de soundcheck van de geluidsinstallaties vindt rond elf uur in de ochtend plaats. Dit jaar kwam dat neer op zestig canavalsgroepen die in volume tegen elkaar opbieden. Oh zo leuk dat carnaval....

Iedereen viert z’n eigen feestje. De één lukt dat beter dan de ander. Bijgaand een paar portretjes. De zon scheen winterlicht. Een beetje te hard voor echt mooie plaatjes, maar het zorgt wel voor wat extra kleur en vrolijkheid.

Alaaf!

Dagfoto 065-2011 Carnaval
Dagfoto 065-2011 Carnaval
Dagfoto 065-2011 Carnaval
Dagfoto 065-2011 Carnaval
Dagfoto 065-2011 Carnaval
Stuur me nieuwe verhalen…
Archief
Estrela 28

Estrela, gele tram in Alfama Lissabon

Deze tram uit Lissabon is mijn 'beroemdste' foto. Je vindt hem terug op websites over de hele wereld. Vooral Russische sites waarderen mijn werk zeer...

Je mag niet zomaar een foto van het internet plukken. De Beroepsorganisatie voor alle professionele fotografen en beeldmakers in Nederland (DuPho) heeft een handzaam schema gemaakt voor iedereen die niet precies weet hoe het zit.
Check it out!

Ook Europa is duidelijk over het (her)gebruik van foto's. In één zin: je hebt altijd toestemming van de fotograaf nodig.
Wat zegt de EU?

Beroemde fotografen

Korte biografieën van fotografen die ik bewonder, waardeer, of zeer bijzonder vind. De lijst wordt vast nog langer....

Ansel Adams
Joost van den Broek
Andreas Gursky
Peter Henket
Willem van den Hoed
Paul Huf
Vincent Munier
Govert de Roos
Stephan Vanfleteren

Oogappel in achtertuin (2012-2019)

Sinds 2012 staat er een piepklein appelboompje in de achtertuin. Met enige regelmaat druk ik de camera tussen de groene blaadjes om de voortgang van de groei vast te leggen.
Een verslag...

De Appel in de achtertuin vanaf 2012 Appel met oog

Recente berichten
Websitebouw