GO-Foto-logo-wit
Dagfoto 108-2010

Gepubliceerd op

Vanavond scheen er een prachtige avondzon. De wolken dreven langzaam langs de blauwe lucht. En.. ik had zin om even wat anders te doen dan vergaderen, communiceren, mailen en filerijden. Gelukkig is er dan altijd “Hoogland-West”.

Dagfoto 108-2010 Hoogland-West

In mijn cameratas vond ik een polarisatiefilter voor de groothoeklens. Dat ding heb ik honderd jaar geleden gekocht en ik weet echt niet hoe je er profijt van kunt hebben. Het is in ieder geval een heel gepuzzel om te ontdekken wanneer zo’n filter consequenties heeft voor je belichting (los van het verlies van een beetje licht). Ik ga wel eens zoeken op internet hoe zo’n glazen plaatje het liefst wordt ingezet.

Hoe-dan-ook: de wolkenpartijen kreeg ik wel iets dramatischer, de lucht blauwer en de donkere partijen een beetje lichter. Thuis heb ik ook de HDR-software van PhotoMatrix nog even gebruikt…

Dagfoto 108-2010 Hoogland-West Boomgaard Avondzon Voorjaar

andere
verhalen