GO-Foto-logo-wit
Dagfoto 117-2010
Dagfoto 117-2010 Betuwe

Gepubliceerd op

Vandaag is het koninginnedag. Toch lag er vanochtend geen kleedje aan de straat. Er staat troep genoeg op zolder, maar het weer was slecht. Zeg maar: vies!

Er stond nog een schoenendoos vol met oude foto’s van het werk. Die heb ik gedigitaliseerd. Leuk om collega’s dertig jaar jonger te zien….

Dagfoto 117-2010
Sgt. Lucille Bates uit Hill Street Blues (fotograaf onbekend)

Vanmiddag trok de lucht open en ik moest echt de deur uit. Eindbestemming: de Betuwe. ‘t Was mooi daar, al was de meeste bloesem vannacht weggewaaid, of weggeregend. De luchten waren daarentegen prachtig. Stom genoeg heb ik de ISO-instelling van m’n camera weer eens niet gecheckt. Stond op 200 merkte ik achteraf. Dat levert op m’n oude Konica Minolta veel extra ruis op. Het wordt echt tijd voor een nieuwere camera…;-)

Dagfoto 117-2010 Betuwe

Dagfoto 117-2010 Betuwe

Om eerlijk te zijn, ben ik wel een beetje klaar met al die natuurfoto’s. Ik heb vanmiddag wat spanning aangebracht met HDR-effecten (zie elders in dit blog), maar de voldoening van weer een ansichtkaart wordt steeds kleiner.

Dagfoto 117-2010 Betuwe

Dagfoto 117-2010 Betuwe

Aan het begin van dit jaar had ik me voorgenomen om wat meer portretfotografie te gaan doen, of leuke dingen met weinig licht. Eigenlijk is het er allemaal niet van gekomen en dan sta je -geheel ongewild- weer tussen de bloeiende appelboom(pjes).

Het bovenstaande klinkt wat zeurderig, maar je hoeft geen medelijden te hebben, want ik had een prachtige middag. Kijk maar naar de plaatjes…

andere
verhalen