Dagfoto 340-2010 Boerderijbrand

Dagfoto 340-2010 Boerderijbrand

Dit keer geen plaatjes die een gooi doen naar de Zilveren Camera :-), maar wat snapshots uit de buurt. Ik volsta met een bericht van RTV Utrecht..... Prachtige boerderijen waren het. Zonde 🙁

AMERSFOORT - De brand die vorige week de boerderij van de Amersfoortse groenbeheerder Eemfors in de as legde is aan-gestoken. Het onderzoek is nog in volle gang, maar brandstichting is erg waarschijnlijk, zegt de politie.

De politie roept mensen die afgelopen dinsdagochtend foto's of filmpjes van de brand hebben gemaakt op om dat materiaal af te staan.

De brand in de rietgedekte boerderij kwam kort nadat het nabij-gelegen Centrum van Natuur en Milieu-educatie tot de grond toe afbrandde. Bij die brand werden fouten gemaakt door mede-werkers van het beveiligingsbedrijf. Die reden eerst naar het verkeerde gebouw toe. Ook bij de brand in Eemfors ging de brandweer eerst uit van een verkeerd adres.

Dagfoto 340-2010 Boerderijbrand
Dagfoto 340-2010 Boerderijbrand
Dagfoto 340-2010 Boerderijbrand
Dagfoto 340-2010 Boerderijbrand
Stuur me nieuwe verhalen…
Archief
Estrela 28

Estrela, gele tram in Alfama Lissabon

Deze tram uit Lissabon is mijn 'beroemdste' foto. Je vindt hem terug op websites over de hele wereld. Vooral Russische sites waarderen mijn werk zeer...

Je mag niet zomaar een foto van het internet plukken. De Beroepsorganisatie voor alle professionele fotografen en beeldmakers in Nederland (DuPho) heeft een handzaam schema gemaakt voor iedereen die niet precies weet hoe het zit.
Check it out!

Ook Europa is duidelijk over het (her)gebruik van foto's. In één zin: je hebt altijd toestemming van de fotograaf nodig.
Wat zegt de EU?

Beroemde fotografen

Korte biografieën van fotografen die ik bewonder, waardeer, of zeer bijzonder vind. De lijst wordt vast nog langer....

Ansel Adams
Joost van den Broek
Andreas Gursky
Peter Henket
Willem van den Hoed
Paul Huf
Vincent Munier
Govert de Roos
Stephan Vanfleteren

Oogappel in achtertuin (2012-2019)

Sinds 2012 staat er een piepklein appelboompje in de achtertuin. Met enige regelmaat druk ik de camera tussen de groene blaadjes om de voortgang van de groei vast te leggen.
Een verslag...

De Appel in de achtertuin vanaf 2012 Appel met oog

Recente berichten
Websitebouw