GO-Foto-logo-wit
Opendakjesdag | 073-2016
Opendakjesdag. Foto van een Volvo C70 voor een mooi huis.

Gepubliceerd op

Dertien maart 2016! Vandaag heb ik het mos in de achtertuin gemaaid. Er stonden ook nog een paar grassprieten tussen….

En het was overduidelijk ‘opendakjesdag’. Alle cabrio’s van Nederland waren uit het vet gehaald. Heerlijk!

Passie

De dag begon met een interview. Ik mocht met Latha praten over haar fotografie-opleiding. Het is altijd geweldig om gepassioneerde, jonge mensen te ontmoeten die zich vol enthousiasme op een nieuw vakgebied storten. Latha doet dat. Ze wordt een grote, mark my words….Opendakjesdag. Foto van een jonge vrouw in een fotostudio.
Toen dus dat gras waar ik twee jaar geleden bijna rugklachten aan heb overgehouden. Al dat spitwerk van toentertijd heeft geen ene jota geholpen. Die constatering zorgde voor een miniem dipje in de dag. Langer dan twee minuten heeft het niet geduurd.

Buuf

Na gedane arbeid is het goed rusten. Ik mocht een tijdje soezen in de schommelstoel. De buurvrouw op rechts adviseerde -over de heg heen- dat ik beter even wat op m’n hoofd kon smeren, want ze meende schroeiend vlees te ruiken. Buuf houdt van grapjes…, maar de eerste blosjes zitten wel op de wangen. Dertien maart 2016!

Rond een uur of drie heb ik de C70 rijklaar gemaakt. Het moest er echt van komen, want ‘opendakjesdag’ wil ik voor geen goud missen. Vorig jaar viel het jaarlijkse feestmoment vijf dagen eerder.

Bricco Paradiso

Als kers op de taart was er ook nog een fles wijn van een tevreden klant. De afgelopen weken heb ik voor Ien een website gebouwd. Tot mijn verrassing stond ze plotseling op de stoep met een waanzinnig lekkere Bricco Paradiso uit Noord-Italië. Een absolute aanrader. Tikkie aan de zware kant, maar met een zachte, kruidige smaak van bosvruchten en koffie. De blosjes op de wangen werden alsmaar roder…

Dit was een heerlijke dag. Dertien maart 2016!

andere
verhalen