GO-Foto-logo-wit
002-2016: over grachten in Amsterdam, beroemde fotografen en RSS-feeds
Foto: Filmmuseum Eye Amsterdam

Gepubliceerd op

We zijn begonnen! De nieuwe website draait. Het heeft natuurlijk allemaal langer geduurd dan ik had gedacht, maar het werkt gelukkig weer. Jippie!

Foto: Filmuseum Eye Amsterdam
 

Nieuwe mogelijkheden

De komende weken zullen er steeds een paar nieuwe mogelijkheden aan de site worden toegevoegd. Soms zal dat handig voor je zijn en een andere keer ga je er (bijna) niks van merken. Alle inspanningen zijn er op gericht om jou steeds weer terug te lokken. Dan weet je dat ūüėČ

Voor de lezers die graag regelmatig een¬†e-mailtje willen hebben, is er aan de rechterkant een inschrijfmogelijkheid (op de telefoon en tablet moet je naar beneden swipen tot de tekst ‘Blijf dagelijks op de hoogte…’).

Googlegedoe

En dan zijn er nog een paar geintjes met Google. Je moet weten dat er wekelijks honderden bezoekers uit de hele wereld naar de site kwamen omdat ik ooit een paar toeristische tips heb gegeven voor een rondvaart door de Amsterdamse grachten. Geen idee of ze er iets van hebben begrepen, maar het was een succesnummer. De links naar die pagina zijn verbroken. Dat is natuurlijk jammer en daarom krijg je het hele verhaal nog een keer van me.

Grootmeesters

Ook beroemde fotografen zijn goed voor spectaculaire bezoekcijfers. Op de oude site werd maar een handjevol grootmeesters genoemd, en toch bleken ze goed voor vijfentwintig procent van alle Goochelaars. Veel plezier bij het bewonderen van: Stephan Vanfleteren, Ansel Adams, Joost van den Broek en Andreas Gursky.

Tot zover twee dagen suf programmeerwerk. Morgen pak ik de camera weer eens. Ik heb er nu al zin in….

andere
verhalen