013-2016: Camping op de beurs

013-2016: Camping op de beurs

Alan Rogers camping awardsWoensdag 13 januari 2016
Autorijden is één van m’n grootste hobby’s, maar vandaag even niet. Zelfs niet met het vooruitzicht op een introductie bij de beste camping van Europa.

Ellende…

Vanochtend was ik uitgenodigd om plaatjes te schieten op de vakantiebeurs. Dat is in hartje Utrecht en daar wil je eigenlijk niet zijn. Niet met de auto in ieder geval. De hele binnenstad ligt overhoop en het navigatiesysteem was daar nog niet van op de hoogte.

Ik praat af-en-toe in mezelf en vanochtend regelmatig een beetje harder, if you know what I mean…

…en feest

Mijn opdrachtgever is een bedrijf dat honderden campings in heel Europa helpt bij hun communicatie. Je zult de wereld immers moeten laten weten dat je camping bestaat.

Ieder jaar is er een feestje tijdens de Vakantiebeurs. Dan worden de ‘Awards’ uitgereikt voor de beste familiecamping, de leukste kleine camping, de meest innovatieve camping en zo voort.

De petitfours en de bubbels waren rijkelijk aanwezig. Dat maakte de valse start in de stad al snel weer goed….

Wel een beetje jammer dat het vakantiegevoel meteen weg was toen ik de Jaarbeurs weer uit liep. Hollandse regen op z’n natst.

Stuur me nieuwe verhalen…
Archief
Estrela 28

Estrela, gele tram in Alfama Lissabon

Deze tram uit Lissabon is mijn 'beroemdste' foto. Je vindt hem terug op websites over de hele wereld. Vooral Russische sites waarderen mijn werk zeer...

Je mag niet zomaar een foto van het internet plukken. De Beroepsorganisatie voor alle professionele fotografen en beeldmakers in Nederland (DuPho) heeft een handzaam schema gemaakt voor iedereen die niet precies weet hoe het zit.
Check it out!

Ook Europa is duidelijk over het (her)gebruik van foto's. In één zin: je hebt altijd toestemming van de fotograaf nodig.
Wat zegt de EU?

Beroemde fotografen

Korte biografieën van fotografen die ik bewonder, waardeer, of zeer bijzonder vind. De lijst wordt vast nog langer....

Ansel Adams
Joost van den Broek
Andreas Gursky
Peter Henket
Willem van den Hoed
Paul Huf
Vincent Munier
Govert de Roos
Stephan Vanfleteren

Oogappel in achtertuin (2012-2019)

Sinds 2012 staat er een piepklein appelboompje in de achtertuin. Met enige regelmaat druk ik de camera tussen de groene blaadjes om de voortgang van de groei vast te leggen.
Een verslag...

De Appel in de achtertuin vanaf 2012 Appel met oog

Websitebouw