GO-Foto-logo-wit
093-2012 Dagfoto’s die blijven liggen
De dagfotos die blijven liggen - Gerard Oonk

Gepubliceerd op

Sinds ik met dat vreemde dagfoto-experiment bezig ben, schrijf ik nauwelijks meer op dit blog. Blijkbaar kan ik alles kwijt in die paar korte regeltjes op de dagpagina’s.

Er blijven natuurlijk veel foto’s liggen als je er maar 1 per dag op het web wilt zetten. De laatste paar dagen maakte ik deze platen… (de windmolens hierboven staan aan de Eemmerdijk, bij Huizen de polder in).

Dit is het Gemaal van Nijkerk. Je vindt het tussen Nijkerk en het Eemmeer.

 

Voor een serie foto’s over architectuur heb ik voor het eerst in jaren weer eens een vestiging van Prénatal bezocht.

 

Twee maal de oude Albert Heijn-vestiging bij ons op het dorp. De nieuwe tijd vraagt om modernisering en schaalvergroting. Dus: de asbestdakplaten zijn voorzichtig verwijderd en daarna mocht de bulldozer het terrein op. Zie hier het resultaat na twee dagen…

 

De fotoclub wil ook graag dat ik ‘urbanfotografie’ oefen. Eigenlijk betekent dat: plaatjes schieten van ‘oude rommel’. Ik dacht dat deze doorgang onder de snelweg (A!) er ook wel bij zou kunnen horen.

 

andere
verhalen