GO-Foto-logo-wit
179-2012 De plaatjesproductie van juni
Alpe d'Huzes 2012 - Gerard Oonk

Gepubliceerd op

‘t Was een maand met een hoge plaatjesproductie.

Juni begon met een reisje naar Frankrijk voor een bezoek aan de Alpe d’Huez. Daar werd een enorme geldinzamelactie gehouden voor de kankerbestrijding, onder de titel ‘Alpe d’HuZes’. Achtduizend Nederlanders fietsten één of meerdere keren die vreselijke berg op (14 kilometer alleen maar omhoog). In totaal waren er zo’n dertigduizend landgenoten op de top om feest te vieren, te herdenken en om ervaringen uit te wisselen.

Een aantal collega’s heeft ook meegefietst. Hun bijdrage aan het totale bedrag van bijna 30 miljoen Euro staat hieronder op de cheque.

Op de terugweg van Frankrijk naar Nederland twee nachten ‘vakantie’ in Luxemburg, in het hotel bij de stervormige partytent. Best fijn!

Luxemburg is een prachtig land, maar erg bruisend is het niet. De grootste attractie in de buurt was een kasteel.

Na terugkeer in het land heb ik bij een plaatselijke meubelzaak een heuse fotoshoot gedaan. Cindy wilde wel als eerste model staan.

En omdat het zo’n slechte zomermaand is, ging er natuurlijk veel aandacht uit naar het ‘dramatische’ weer. Guitige badeendjes die zwemmen op het terras in de achtertuin.

En het drijfnatte bouwterrein bij het toekomstige ziekenhuis van Amersfoort.
Hollandse luchten boven de Eem.

Maar d’r waren ook talloze lichtpuntjes, zoals de logeerpartij van leenhond Jillian.

Of de ontmoeting met Rolf, een enthousiaste skateboarder die zichzelf ook wel DJ/producer noemt.

Oh ja, het Nederlandse elftal speelde ook nog op het EK. ‘t Waren drie wedstrijden die alledrie werden verloren. We spreken hier dus eigenlijk niet meer over een lichtpuntje. Ten tijde van de foto hieronder, leefde het Amersfoortse Soesterkwartier nog in de volle overtuiging dat het wel goed zou komen.

En de auto moest weer eens door de wasstraat. Als je dan toch vijf minuten niks zit te doen, kun je net zo goed een paar foto's maken. Ja toch?!

andere
verhalen