GO-Foto-logo-wit
Blondies bij de bus | 066-2016
Blondies op de bus. Foto van wolken voor de zon.

Gepubliceerd op

Blondies bij de bus. Foto van vier vrouwen bij een bushalte.Straatfotografie is -zeg maar- niet mijn ding. Ik vind het leuk om er naar te kijken, maar om zelf met een camera door de winkelstraat te slenteren en stiekeme foto’s te maken, is een brug te ver. Toch kon ik deze vier ‘Blondies’ niet zomaar laten zitten.

Wat zagen zij?

De zon streek heel even langs de Amersfoortse Stadsring en de vier kapsels lichtten gelijktijdig op. De Grote Vraag is uiteraard wie of wat zich in de gezamenlijke aandacht van de dames mag verheugen. Ik was het in ieder geval niet…

Bushaltes zijn tegenwoordig een favoriet tijdverdrijf. Ik maak bijna dagelijks een ritje met de stadsbus. Mijn aanwezigheid in de bus is over het algemeen vele malen korter dan de wachttijd in de glazen hokjes.

De halte waar je naar kijkt is bij het Stadshuis. Het is er altijd vrij druk, toch wordt er nauwelijks gepraat. Iedereen staat wat te staren, of zit op z’n mobieltje te tikken.

Blondies onbespied

Achter het wachthuisje is een fietspad. Daarnaast ligt weer een stoepje en dan komen de muren van de ambtenarij. Je kunt er heerlijk in de raamkozijnen zitten en genieten van de late middagzon. De potentiële buspassagiers staan met de rug naar je toe en wanen zich -heel vreemd- onbespied. Er wordt dus ongegeneerd gekrabd, gefluimd en geheupwiegd. Het is een vermakelijk schouwspel. Er is altijd wel wat te zien…

Vandaag dus de vier Blondies in uiteenlopende leeftijdscategorieën. Misschien neem ik vaker de camera mee. Je bent gewaarschuwd!!!!

 

andere
verhalen