GO-Foto-logo-wit
Gezichten van schoonheid
Gezichten van schoonheid. Foto van een dreigende wolkenlucht boven weilanden.

Gepubliceerd op

114-2016


Fotografen zijn vaak op zoek naar schoonheid. Het is altijd een uitdaging om in een fractie van een seconde een beeld vast te leggen dat verwondering of bekoring opwekt. Ik ben vandaag met verschillende vormen van schoonheid bezig geweest. Het was genieten!

Gezichten van schoonheid. Foto van een jonge vrouw in een oud fabrieksgebouw.Schoonheid van Kristel

Vanochtend heb ik foto’s van een week geleden onder handen genomen. Een aantal leden van het Keistad Fotocollectief had zichzelf getrakteerd op een uitje naar de oude ENKA-fabriek bij Ede, inclusief een paar leuke modellen. Kristel was er één van.

Ik kende Kristel niet, maar ze bewoog zich heel naturel voor de camera. Ze had maar kleine aanwijzingen nodig om de poses te vinden die wij graag wilden zien. Vanochtend heb ik een heel klein laagje nabewerking over de foto’s gelegd en het resultaat naar Kristel gestuurd. Ze was gelukkig -net als ik- erg tevreden over het eindresultaat.
Gezichten van schoonheid. Foto van een sloot met een imposante wolkenlucht.

Schoonheid van Hoogland-West

Na zo’n ochtend Photoshoppen wil je even weg van de computer. Ik heb de auto gepakt en ben Hoogland-West in gereden. Het was onwaarschijnlijk fotogeniek weer. Alles zag er prachtig uit. Misschien herken je dat gevoel wel, dat je niet weet waar je moet kijken omdat de schoonheid overal is. Ik heb de batterij leeg geschoten.

En nu zit ik toch weer achter de computer om de plaatjes nog mooier te maken dan ze al zijn 😉


NB.: Op Instagram zal ik de komende dagen een paar andere foto’s van Kristel en Hoogland-West plaatsen.

andere
verhalen