GO-Foto-logo-wit
Vakantievoorpret of zo

Gepubliceerd op

121-2016


Vakantievoorpret. Foto van een groen blaadje op het achterlicht van een auto.Je moet me liever niet vragen om een vakantie gestructureerd voor te bereiden. Ik vind het veel leuker om in de auto te stappen en gewoon op weg te gaan, de zon achterna. Zo doen we het al jaren, maar dit keer moet het anders. We gaan volgens een geplande reis, langs vooraf geboekte appartementen en hotelletjes. Met dat regelwerk ben ik de hele dag bezig geweest. Anderen zullen het ‘vakantievoorpret’ noemen. Ik niet.

Fruitvliegjesvallen?!

Vakantievoorpret. Foto van een doos met HG fruitvliegjesvallen.Het leek wel werken. Om een uur of acht vanochtend zat ik al achter de computer om honderden tabbladen met booking.com, gîtes.nl en agriturismo.it te laten ontstaan. Het was om gek van te worden. Zoveel aanbod, zoveel keuzes….

De camera heb ik niet aangeraakt. Geen tijd voor.  Nou ja, even de iPhone toen ik een jong blaadje zag en toen mijn favoriete schoonmaakmiddel werd uitgepakt bij de bouwmarkt (toetsenbordreinigingsmiddel gehaald).

Je moet het vandaag dus doen met vakantiefoto’s van vorig jaar. Het is niet anders.
Vakantievoorpret. Foto van een weg door velden met zonnebloemen.

Vakantievoorpret: laat me niet lachen…

andere
verhalen