GO-Foto-logo-wit
Wisdom of the crowd
Wisdom of the crowd GOfoto blog

Gepubliceerd op

Het verhaal van de appelboom in de achtertuin gaat verder. Ik dacht dat we voor dit jaar wel klaar zouden zijn toen de laatste vruchten waren geplukt. Maar neeā€¦, er is toch nog een dingetje waar ik jouw hulp bij nodig heb. Het is een test van the wisdom of the crowd.

Er zitten vreemde bolletjes aan de boom. Het lijkt alsof ik een paar appels ben vergeten te plukken en dat de restanten nu verdorren aan de boom. Maar die verklaring bevalt me niet. In de eerste plaats denk ik de boom volledig leeggehaald te hebben in september. Bovendien zie ik plotseling wel heel veel van die gekke knollen aan de takken.

Wat is het? Weet jij het?


Noot: dit blog is een herpublicatie van een eerdere website. Oorspronkelijke titel: 312-2015.

andere
verhalen