GO-Foto-logo-wit
Wolkenstraten | 089-2016
Wolkenstraten. Foto van een boom met wolken aan de lucht.

Gepubliceerd op

Gisteren jubelde ik over het belang van een paar wolken in een mooie landschapsfoto. Het aller-aller-allerfijnst zijn natuurlijk de langgerekte wolkenstraten. Vandaag hingen ze in al hun pracht aan de hemel. Jammer genoeg had ik alleen een smartphone bij me.
Wolkenstraten. Foto boven de Eempolder.

Betoverende schoonheid

Op weg van werk naar huis zag ik tientallen wolkenstraatjes boven de A1 poseren. Ze schreeuwden om aandacht, maar ik wist dat de Grote Camera thuis lag en dat een iPhoneplaatje onvoldoende eer zou brengen aan al hun schoonheid. Uiteindelijk ben ik bij Baarn toch de Eempolder maar ingereden. Ik mocht deze kans niet aan me voorbij laten gaan. Onmogelijk!

Ach, het ziet er niet heel erg beroerd uit, maar als je de onderste twee foto’s vergelijkt met de pracht en praal van de plaat boven dit verhaal, dan zie je ongetwijfeld een kwaliteitsverschil. De bovenste foto is van gisteren. Toen was het weer ook al zo fotogeniek, maar dan zonder die wolkenstraten. Toen had ik de Dikke Sony wel bij me.
Wolkenstraten. Foto van een boerderij in de Eempolder.

Wolkenstraten herkansing

Morgen lijken de luchten opnieuw zo mooi te worden.
De fotokoffer ligt al in de auto.
Dit gaat me niet nog een keer overkomen….

andere
verhalen